<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99129" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Над главата ...

Стив Бушеми страда от посттравматичен стрес след работата си като пожарникар при атентата на 11 септември

10 Септември 2021
0 312

Холивудският актьор Стив Бушеми сподели, че все още страда от посттравматичен стрес вследствие на атентатите от 11 септември в Ню Йорк, когато той служил като доброволец в пожарната, предава LadBible.

Преди звездата му да изгрее с филми като “Глутница кучета” и “Фарго”, актьорът работил като пожарникар. След атентатите над Световния търговски център Бушеми се присъединил към пожарната служба на Ню Йорк, за да помогне в спасяването на хора и работил там пет дни.

“Нямах никаква информация”, връща се назад в спомените си отпреди 20 години той. “Предния ден опитвах да се свържа по телефона, но разбира се оттам нямаше никакъв отговор.”

“Отидох на място същия ден, разходих се наоколо за няколко часа и намерих службата, попаднах и на служебния ми”Автомобил 55″, който също беше в района. Попитах екипа дали мога да им помогна и да призная, те бяха малко подозрителни първоначално, но ме включиха и работих с тях този ден.”

След този ден Бушеми останал с екипа и в следващите дни. Чувства се “благодарен”, че е имал възможност да помогне и въпреки, че не е имал физически здравословни проблеми, както мнозина от останалите гледките, на които станал свидетел през онези дни, останали с него и до сега.

Студентки в Ню Йорк снимат атентата на 11 септември и изпадат в шок при сблъсъка на втория самолет с кулите (видео)

“Бях в депресия, чувствах постоянна тревожност. Изпитвах нерешителност пред обикновени дилеми. Имаше случаи през тези години, когато съм говорил за 11 септември и тогава се връщах назад във времето. Бях отново там.”

След атаките Бушеми работи с Приятели на пожарникарите – организация, която предоставя помощ и консултации за психично здраве на хората от професията, които се нуждаят от това. 20-тата годишнина от 11 септември може да подейства като “спусък” за мнозина очевидци да разкажат своята история за деня на атентатите.

Източник: LadBible

Снимки: PA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции