<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45876" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бързата реак�...

Студенти разплакаха самотен пенсионер като му поднесоха коледна елха и изпяха „Тиха нощ” (видео и снимки)

12 Декември 2019
0 5640

Трогателна изненада доведе до сълзи пенсионер от Олдъм, Голям Манчестър, Англия, след като студенти от местния колеж му поднесоха елха за Коледа и изпяха песента „Тиха нощ” пред стълбите на дома му, пише Daily Mail.

 

 

МАЙКА КУПИ 100 ПОДАРЪКА ЗА КОЛЕДА НА ТРИТЕ СИ ДЕЦА, ИЗХАРЧИ ХИЛЯДИ

 

 

""

 

 

Това се случи след като 78-годишният Терънс сподели  в телевизионно предаване по BBC, че се чувства самотен и няма елха за Коледа. Същият ден вечерта Терънс бе посетен от водещия на програмата и група студенти от колежа в Олдъм, които му поднесоха неочаквания подарък и запяха любимата на всички коледна песен.

 

 

""

Терънс не можа да сдържи сълзите си, когато група студенти донесоха Коледна елха в дома му

 

 

Пред водещия на предаването Терънс сподели, че през годините редовно е посещавал майка си за Коледа с някакво лакомство, което предварително е приготвял в дома си. „Винаги приготвях някакви малки подаръчета и нещица, които тя обича, опаковах ги и ги оставях край нея като изненада за празника”, разказа още той и добави, „Няма да забравя как веднъж тя ми благодари и каза: „ако ти не ми бе донесъл подаръците за Коледа, нямаше изобщо да имам подаръци”. Често си мисля за това, че много самотни хора не получават никакви подаръци за Коледа.”

 

 

За да се справи със самотата и пристъпите на депресия Терънс се включва в благотворителната кампания Age UK Oldham в помощ на самотни и болни възрастни хора. Като част от програмата Терънс посещава 90-годишна жена с деменция в дома ѝ за коледен обяд. 

 

 

""

Хорът на местния колеж изпълнява „Тиха нощ” пред дома на Терънс

 

 

От фондацията оповестяват, че милиони възрастни хора във Великобритания не харесват Коледата, защото смятат празника за най-самотното време в годината. От Age Uk предвиждат още, че 170 000 вдовици и вдовци ще посрещнат тази Коледа за първи път сами.

 

 

МОМИЧЕНЦЕ СИ ПОРЪЧА ЗА КОЛЕДА ДОМ И ХРАНА

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции