Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Студентът Кезим Медев: Гордея се, че уча в УНСС
Студентът Кезим Медев: Гордея се, че уча в УНСС
19.06.17
добавено
1637
прегледа

Пожелавам на проф. Докова единствено здраве, каза в предаването „Здравей, България” по Нова Кезим Медев, студент в УНСС.

 


Миналата седмица той съобщи в медиите, че в УНСС преподавател е написал тройки и четворки без студентите да са писали по темите. След това той беше наказан за това от ректора. А в предаването „Събуди се” Соня Докова каза, че „Господ ще го накаже” за стореното.
 

 

ПРОФ. СОНЯ ДОКОВА: ГОСПОД ЩЕ НАКАЖЕ СТУДЕНТА, КОЙТО СЕ ОПЛАКА

 

„С мен се свързаха много студенти и преподаватели – някои ме подкрепят, други не”, добави той. Попитан мислил ли е да учи в чужбина Кезим отговори, че е мислил, но финансовите условия са тежки. „Не съжалявам, че съм останал тук и се гордея с университета си”.
 

По думите му не е лесно да се завърши УНСС, както се коментира в обществото. „Ако не съм подготвен за даден изпит, не мога да го взема”, каза той.

 

"Искам да работя за добрия имидж на университета”, категоричен е Кезим.
 

Засега младото момче не си представя да се занимавам с политика. „Сега мисля само за завършването си. След това мисля да се занимавам с нещо мое”, добави той.