<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42493" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вълна от прот...

Сцена се срути под краката на 150 скачащи танцьори (видео и снимки)

19 Ноември 2019
0 3107

Сцена се срути под краката на група ентусиазирани танцьори по време на тяхно представление. Инцидентът се е случил по време на балетна постановка в общинския театър "Американа" в град Кампинас, Сао Пауло, югоизточна Бразилия, съобщава Daily Mail.

 

ЛЕЙДИ ГАГА ПАДНА ОТ СЦЕНАТА, СЛЕД КАТО СКОЧИ В ОБЯТИЯТА НА ФЕН (ВИДЕО)

 

Изпълнителите тъкмо завършвали своята хореография, когато сцената не издържала под тежестта на многото скачащи хора и се срутила. В момента на срутването на подиума има повече от 150 души.

 

 

""

 

 

НАД 30 СТУДЕНТИ БЯХА РАНЕНИ СЛЕД СРУТВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА КУПОН (ВИДЕО)

 

Видео, заснето случайно от зрител в публиката, показва как в пода зейва дупка, а няколко от танцьорите пропадат под сцената. Част от зрителите се втурват незабавно, за да помогнат на пострадалите. Шестима души са ранени при инцидента, сред които има трима учители и трима ученици на възраст 16, 23 и 25 години.

 

 

""

 

 

Всички пострадали са настанени в близки болници и здравни центрове. Директорът на театъра Лучано Луизе заяви, че се чака доклада по случая от полицията, за да могат да установят причината за срутването. Танцовата академия отмени следващото си представление.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции