<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92372" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ангелите на В...

Събрахме най-нелепите предизборни кампании (Коментарът на “Господарите”)

23 Юни 2021
0 5162

Събрахме най-нелепите предизборни кампании.

Изборите чукат на вратата, а с тях и предизборната кампания става все по-интересна. Ако преди няколко години си мислихме, че Митьо Пищова е уникален…

Предизборният клип на Митьо Пищова влезе в Господарите

То днес имаме поне 10 по-колоритни кампании от неговата, които представят репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Димитър Енчев.

Започваме с номер едно в бюлетината: Движение “Заедно за промяна”. Как в едно изречение побираме името проф. Александър Томов – Лупи и “промяна” е доста интересен въпрос.

Отиваме по-надолу в бюлетината, където под номер 4 откриваме столетницата БСП. Традициите оживяват. След като в предишни кампании сме виждали червената Корнелия Нинова да язди кон, сега я виждаме да язди тортинетка, при това белязана с интересно лого. На пръв поглед много потребители видяха логото на популярен сайт за възрастни. Всъщност логото на тортинетката е на популярен канал за трикове с тортинетки, но асоциацията си я бива. За превозното си средство Нинова реши да ушие и знаме – същинска Райна Княгиня – вероятно за да прикрие по-умело логото, което иначе от партията майка скриха успешно с пейнт за 2-ри клас.

По-надолу в бюлетината, но не и по нелепост се нареждат доскорошните управляващи, чиято кампания е повече от вълнуваща. Първо ги видяхме да варят курбан за здравето на партията, после експремиерът обяви, че ще става разследващ гражданин, а след това лично той раздаде библии по време на разходка в гората.

Разходките сред природата са част от кампанията и на “Изправи се, мутри вън”, които обаче залагат и на силни усещания, които избраха да снимат предизборен клип по време на рафтинг. Освен екстремните, явно и традиционните спортове са сила на “Изправи се, мутри вън”, които си спретнаха благотворителен футболен мач срещу “Има такъв народ”, които, освен видни спортисти, се оказаха и видни просветители, чиято предизборна кампания намери трибуна не къде да е, а в Пловдивския университет.

И докато едни опъват мрежите, други наблягат на конния спорт – такъв е Васил Божков, който специално за изборите си направи и профил в популярния сред децата Тик-ток.

Спортът е движеща сила и за Патриотите, колкото и да не им личи. Техен патрон отново си остава неповторимият, единственият Димитър Пенев.

На бял кон за тази кампания се завърна и Жан Виденов. Ето малка част от бисерите по време на пресконференцията на коалиция “Ляв съюз за чиста и свята република“:

Жан Виденов цитира рицари джедаи и обърка поп кралици (видео)

Спортно асфалтиране са избрали от “Републиканци за България” за своята кампания.

Спортни умения демонстрират и от Демократична България, но залагайки на две колела. При тях не липсват и гафове, защото основна част от кампанията им се провежда на живо във фейсбук.

Това са ни кандидатите за власт – колоритни като политик на кон; одухотворени като експремиер с библия и работещи като торба асфалт. Все пак да не забравяме, че далеч по-важни от техните кампании са техните платформи. Четете, информирайте се и гласувайте – за да имате право да мрънкате след изборите. Хайде със здраве и умната на 11 юли!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции