Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Съдебно определение гарнирано с ориз с шафран
Съдебно определение гарнирано с ориз с шафран
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-15-18
добавено
11704
прегледа

Намираме се в адвокатската кантора на Атанас Костов, който ще ни разкаже за един много апетитен казус . Юрисконсулт от неговата кантора попада на невероятно съдебно определение на Окръжен съд Пазарджик. Четем въпросното определение и какво да видим в него - готварска рецепта за ориз с шафран.

 

След като прочита уникално вкусното съдебно определение, адвокат Костов, решава да пусне случая в социалните мрежи и темата буквално избухва. Юристите се шегуват, че без значение дали страните по делото печелят или губят, то поне ще хапнат. От Окръжния съд Пазарджик отричат грешката да е станала при тях, но ние получихме официални отговори и от двете правно-информационни системи, където решението още беше налично в този му апетитен вид и установихме , че вкусната рецепта е попаднала в решението именно заради тях.


Вижте как Влади Василев ще сготви тази интересна рецепта не къде да е, а именно пред Пазарджишкия окръжен съд.