<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=95374" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Двойник на Бр...

Съквартиранти сe сбиха, викаха и полиция, защото единият “дъвчел твърде шумно”

30 Юли 2021
0 540

Полицейски патрул от Бърджис Хил, Западен Съсекс, Англия, се натъкна на шумен скандал, ескалирал след като един от съквартирантите дъвчел твърде силно.

Инспектор Дарън Тейлър описа ситуацията в Twitter като “донякъде напрегната” и допълни:

“Екипът ни се натъкна на донякъде напрегната ситуация в Бърджис Хил, докато двама съквартиранти, ползващи общи помещения, са се сбили помежду си, заради това, че единият се хранил твърде шумно. След като бяха разтървани, никой от тях не даде каквито и да е показания, освен относно храната.”

Доколко толерантни сме към шумното хранене е относителен въпрос и отговорът варира от човек до човек, но за някои това е напълно непоносимо.

Съквартиранти сe сбиха, викаха и полиция, защото единият &#8220;дъвчел твърде шумно&#8221;

Мисофонията е рядко неврологично разстройство, при което специфични шумове или звуци предизвикват силно емоционални реакции като гняв и паника.

Въпросът около причините, виновни за състоянието, все още е спорен. В някои от теориите се твърди, че не можем да се родим с мисофония, но все пак е замесен и генетичния фактор, пише Puls.

Повечето експерти смятат, че се развива в късното детство и ранното юношество и че състоянието се влошава с течение на времето. 

Източник: Twitter, Puls

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции