Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Съмнение за купен вот във Великотърновско
Съмнение за купен вот във Великотърновско
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
13.11.16
добавено
23466
прегледа

Скъпи приятели, получихме сигнал, че в секционните избирателни комисии №18 и №19, които се намират в село Петко Каравелово, община Полски Тръмбеш, област Велико Търново се извършва контролиран вот.

 

СКАНДАЛНА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ, ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ЛИЧНИ ДАННИ

 

ГОСПОДАРИТЕ ОТКРИХА ИЗБОРНИ НАРУШЕНИЯ ПРИ ВОТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

 

ГОСПОДАРИТЕ ПО СЛЕДИТЕ НА ИЗБОРНИ НАРУШЕНИЯ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА

 

Според зрителите ни подали сигнала, от обяд насетне три леки автомобила и един пътнически микробус извозват до урните гласоподаватели от "Дълбока махала" в селото, където живеят предимно хора от малцинствен произход.

 

Подобни действия в изборния ден е възможно да са породени от оказано влияние върху вота на хората и съответно – върху изборните резултати в тези секции.

 

За случая бяха информирани още РИК и полицията. Обикаляйки селото наш екип попадна на бус, от багажника на който излизаха хора. Бусът спря на кръстовище на улица в началото на въпросната „Дълбока махала", където живеят предимно хора от ромски произход. Ето как реагираха когато ни видяха.