Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Съпругата на Михаел Шумахер за слуховете, че го крие: Той е в най-добри ръце
Съпругата на Михаел Шумахер за слуховете, че го крие: Той е в най-добри ръце
По света
11-16-19
добавено
3782
прегледа

Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер отговори на слухове, че крие съпруга си, казвайки, че той е в „най-добрите ръце“ и че тя „следва неговите желания“, пише Daily Mail.

 

Бившият състезател на Ферари получи мозъчна травма през 2013 г., докато беше на ски пътуване, а състоянието му е загадка оттогава. Съпругата му Корина и децата се грижат за него в дома им край Женевското езеро.

 

МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е ПРИЕТ В БОЛНИЦА В ПАРИЖ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

 

 

 

 

Но бившият мениджър на състезателя Вили Вебер твърди, че е имал малко контакти с бившия си клиент и че съпругата няма да му позволи да го види заради страховете, че „истината“ ще излезе наяве.


"Бих искал да знам как се справя и да се ръкувам или да го погаля по лицето", каза той в документален филм. "Но за съжаление, Корина не позволява това. Вероятно се страхува, че веднага ще видя какво се случва и ще направя истината публична."

 

МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ КОМА, СПОРЕД СЕСТРА ОТ ПАРИЖКАТА БОЛНИЦА

 

 

 

 

Корина отговори на Вебер в интервю за списание She's Mercedes, като каза, че 50-годишният Михаел е "в най-добрите ръце".

 

"Той е в най-добрите ръце в момента и правим всичко възможно да му помогнем", каза тя. "Опитайте се да разберете, че следваме желанието на Михаел да пазим здравето му в тайна."

 

 

 

 

Шумахер не е виждан публично откакто се случи трагичният инцидент преди шест години, а обществеността и феновете на F1 са оставени да спекулират с неговото състояние.

 

 

Източник: Daily Mail