<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79762" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разпада ли се...

Съпруга редовно отхапва от сандвича на мъжа си, който му приготвя за работа. Вижте защо!

11 Декември 2020
0 644

Трейси Хауъл и съпругът ѝ Клифърт от Тексас, САЩ, са заедно от 41 години и през дългия им семеен живот Трейси неведнъж си е отхапвала от сандвича на мъжа си, докато му е приготвяла обяда за работа, пише LadBible.

Причината за това обаче не се крие в лакомията на Трейси, а в нещо много по-трогателно и мило. Вижте какво е то!

“С Клифърд сме женени вече почти 41 години и аз винаги му приготвям обяда за работа от ден първи на семейния ни живот”, разказва Трейси в публикация във Facebook, станала вайръл.

“Имали сме случаи, когато съм отивала до работата му, за да обядваме заедно в почивката и той веднъж направи забележката, че “обядът е по-вкусен, когато е споделен с човек, когото обичаш”.

“Една нощ, скоро след този случай, докато му приготвях обяда за следващия ден, посегнах и гризнах едно крайче от сандвича, преди да го опаковам. Това беше много преди да навлязат мобилните телефони.”

“Когато се прибра вкъщи, той ми каза, че някой е нахапал сандвича му. Тогава му признах, че съм си гризнала една хапка, защото не мога всеки път да обядвам с него и по този начин се присъединявам към почивката му.”

“Това продължи в продължение на години, с изключение на случаите, когато му правех сандвич с риба тон и сирене пименто, и той неведнъж е споделял: “Днес ми направи компания за обяд и беше много хубаво”.

Ние не знаем какво не е наред с рибата тон и сиренето пименто, но със сигурност жестът на Трейси се е сторил на мнозина достатъчно мил и трогателен, така, че публикацията ѝ да достигне над 100 000 споделяния и 28 000 лайка.

Ние се присъединяваме към пожеланията на хората, коментирали публикацията, за още толкова години щастлив семеен живот на двойката от Тексас, както и си пожелаваме повече влюбени да намират подобни тайни и неведоми пътеки към сърцето на човека, когото обичат!

Източник: LadBible

Снимки: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции