Съпруг, изолиран от жена си по време на химиотерапията ѝ, постави табела под прозореца на болницата (снимки)

09 Април 2020
0 801

Мъж от Тексас, САЩ, който не могъл да придружи съпругата си в болницата по време на нейната химиотерапия заради ограничителните мерки, свързани с Covid-19, измислил креативен начин да ѝ засвидетелства подкрепата си, пише DailyMail.

44-годишният Албърт Конер бил възпрепятстван да придружи жена си, 40-годишната Кели Конър, по време на терапията ѝ срещу рак на гърдата в “Андерсън Кенсър Сентър” в Шугър ленд, Тексас. Но мъжът не искал да я остави сама по време на процедурите и затова изписал с големи букви върху огромна табела „Не мога да съм до теб, но съм тук и те обичам” и паркирал колата си недалеч от прозореца на болничната ѝ стая.

Кели била диагностицирана с рак през януари и Албърт обещал да я придружава на всяка от терапиите ѝ. Новите рестрикции обаче му попречили да влезе в болницата заедно с нея и той се принудил да ѝ засвидетелства близостта си с достатъчно голям лозунг, че да може тя да го вижда от леглото си в стаята. Към надписа Албърт добавил и благодарност към медицинския екип за грижите към съпругата му.

„Като помислиш за ставащото в момента и за всичките медицински сестри и докторите, грижещи се за своите пациенти, всичко това добива още по-голям смисъл”, споделил Албърт пред медиите. „Няма как да оспориш мерките, можеш само да ги подкрепиш с всичко, което ти е по силите.”

Табелата била изненада дори за Кели, тъй като този ден тя шофирала сама до болницата, оставяйки Албърт у дома. Той тръгнал по-късно и ѝ изпратил съобщение, когато вече бил на паркинга отпред.

Изненаданата Кели се изправила в леглото и погледнала през прозореца, за да  види съпруга си как седи отпред с изписаната от него табела. Позицията му била до голяма степен въпрос на шанс, тъй като той не знаел в коя точно стая е настатнена жена му.

„Разплаках се щом го видях и почувствах на мига цялата ми любов към него затова, че е направил такъв жест към мен”, сподели Кели. „Сестрата ме видя задъхана и в сълзи, и веднага ме попита „Какво не е наред?”, преди да забележи, че гледам през прозореца.”

Възрастен мъж благодари по трогателен начин на лекари, спасили живота на съпругата му (снимки)

Няколко болнични сестри слезнали на паркинга да благодарят на Албърт за посланието, а Кели публикува снимка във Facebook и написа:

„Посетители не се допускат в центъра за химиотерапия, заради опасността от заразяване с вируси, но това не можа да спре Албърт Л. Конър. Благодаря ти за любовта и подкрепата, които не се спират пред нищо.”

Под карантина: Жена съобщава на дядо си през прозореца, че е сгодена (видео и снимки)

Пред семейство Конър все още остава труден път за изминаване. След като химиотерапията на Кели приключи през май, тя ще претърпи операция и лъчение. Албърт пък е затворил фирмата си, за да може да остане вкъщи със семейството си и да не излага на риск и без това крехкия имунитет на съпругата си.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции