Следва: Културист пр...

Съпруг, който смени пола си и се превърна в жена твърди, че това укрепило брака му (снимки)

10 Юли 2020
2 3325

Съпруг, който промени пола си и се превърна в жена, похарчвайки 29 хиляди долара за операции, твърди, че това е укрепило брака му. Твърдението е въпреки факта, че съпругата е преминала през 8-месечна психологическа терапия, за да се примири, че е в „лесбийска“ връзка, пише Daily Mail.

Тейлър Ванмалсен, на 29-години от Мичиган, е живяла като мъж през по-голямата част от живота си, въпреки че тайно е искала да бъде жена от ранна възраст. Тя е женена за 27-годишната Сара, която е знаела, че съпругът ѝ иска да живее като жена още от началото на връзката им. Въпреки това тя отишла при терапевт, за да се справи с безпокойството покрай прехода на Тейлър през 2018 г.

Тейлър е похарчила спестяванията си за операциите и е използвала кредитната си карта за операция за преместване на костта на веждите, за да изглежда по-женствена, отстранена е адамовата ѝ ябълка, гърдите и устните ѝ са увеличени. Фактическата смяна на пола обаче “все още не е на дневен ред”.

Тейлър и Сара имат 21-месечна дъщеря на име Валъри. Според Тейлър, тази промяна е направила брака им по-силен, защото тя „вече не е в депресия и е в състояние да даде на съпругата си цялото си внимание“.

„Искам да покажа на други транссексуални хора, че дори и след нещо такова все още могат да бъдат щастливо женени. Транссексуалните партньори може да изглеждат малко по-различно отвън, но все пак същия човек, само че по-щастлив.“

И добавя: „Чувствам се, че преди съм изневерявала на съпругата си, защото винаги съм била някой друг. Но сега съм в състояние да бъда своето истинско аз и да дам на Сара цялата си любов.”

Сара споделя, че околните често я хвалят за това, че е останала със съпруга си дори и след превръщането му в жена.

„Хората мислят, че съм страхотен човек, щом съм останала в тази връзка. Но аз знаех кой е Тейлър още от самото начало. Щеше да е шок, ако ми беше казала всичко това десет години по-късно“, споделя съпругата.

„Влюбих се в Тейлър и е невероятно да виждам колко по-щастлива е тя сега. Ще бъдем отворени и честни към Валъри, тъй като тя има двама родители, които я обичат независимо от всичко“, посочва още Сара.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции