Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Съпрузи инсценираха раждането и смъртта на бебето си, за да съберат дарения (снимки)
Съпрузи инсценираха раждането и смъртта на бебето си, за да съберат дарения (снимки)
По света
08-17-19
добавено
6588
прегледа

Мъж и жена от Пенсилвания бяха обвинени във фалшифицирането на раждането и смъртта на тяхното бебе, с цел да измамят семейството и приятелите си да им дадат повече от 600 долара като подаръци и дарения, съобщава The Daily Mail.

 

Полицията съобщи, че Кейси Ланг, на 23 години, е излъгала, че е бременна, като е споделяла нейни снимки във Фейсбук с растящ корем и е обявила, че тя и 27-годишния ѝ съпруг Джефри ще си имат момченце.

 

 

 

 

Приятелите им ги посетили на парти за обявяване на пола през май и им дали множество подаръци, а след това Кейси казала, че трябва да лежи през последните два месеца от бременността си.

 

Двойката тържествено съобщила на семейството и приятелите си, че на 3-ти юли се е родил техният син Йистън Уолт Ланг, и дори пуснали снимка във Фейсбук на бебето. 

 

 

 

 

 

Малко по-късно обаче, Кейси и Джефри обявили, че 5 часа след раждането си, момчето трагично е починало.

 

"Родителите на Ийстън бяха благословени с него само 5 часа, преди той да отиде в небесния си дом в 8:20 часа сутринта", пишело в скръбната вест. "Ийстън получи прегръдки и целувки от своите мама и татко, и много пъти му беше казано "обичаме те"."

 

След това двамата открили в интернет фонд за събиране на средства за погребението на Ийстън и провели истинска възпоменателна служба, казвайки, че са кремирали сина си.

 

 

 

 

В цялата история се усъмнила приятелка на Кейси, която след службата отишла в погребалната агенция и установила, че там няма записано лице с името Йистън Уолт Ланг. Тогава тя отишла и съобщила в полицията. 

 

По време на разследването властите намерили в дома на семейството кукла, която реалистично наподобявала новородено бебе и съвпадала с образа, качен от двамата във Фейсбук като снимка на тяхното дете.

 

 

 

 

Полицията също така открила, че в болницата няма записано раждане на такова бебе. 

 

В крайна сметка кампанията на двамата измамници в интернет била събрала 15 дарения на обща сума 550 долара.

 

 

 

Източник: The Daily Mail