<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Американскит...

Сър Дейвид Атънбъро се появи изненадващо на фестивала "Гластънбъри" с екопослание (видео и снимки)

01 Юли 2019
0 1591

На толкова голям и разнообразен фестивал като "Гластънбъри" няма начин някое изпълнение да се хареса на абсолютно всички присъстващи. И все пак, ако някой може да се качи на сцената и да обедини цялата тълпа, то това е сър Дейвид Атънбъро, пише сайтът Ladbible.com.

 

 

""

 

 

93-годишното национално богатство за британците се появи изненадващо на Пирамид Стейдж, фактически оказвайки се подгряващо събитие за изпълнението на Кайли Миноуг. 

 

КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ВОДЯТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА КЪМ КОЛАПС (ВИДЕО)

 

Преди Атънбъро да се качи на сцената, на екраните се появиха кадри от океанския живот, а във високоговорителите зазвуча песента на кит. Когато популярното лице и режисьор на научнопопулярни филми се появи, тълпата избухна в див възторг и аплаузи, точно такива, каквито той заслужава.

 

 

""

 

 

След като благодари на публиката, той заговори за филма си "Синята планета 2" и за влиянието му за нарастващото безпокойство от щетите, които замърсяването с пластмаса причинява на морския живот. При всяко споменаване на думата "пластмаса" тълпата бурно освиркваше. 

 

"Сериалът имаше огромен ефект, и сега този голям фестивал вече е свободен от пластмаса!", каза той, а тълпата го аплодира.  Атънбъро продължи: "Това са повече от милион бутилки вода, които няма да бъдат изпити от вас от пластмасов съд. Благодаря ви!"

 

"ВЪЗМУЩЕНИЕТО Е ОПРАВДАНО": ДЕЙВИД АТЪНБЪРОУ ПОДКРЕПЯ УЧЕНИЧЕСКИТЕ ПРОТЕСТИ ЗА КЛИМАТА

 

Сър Дейвид съобщи и за излъчването на нова документална поредица. Той каза: "Океаните покриват две трети от нашата планета. Ние през цялото време заемаме другата една трета – сушата. Има седем велики континента, на които ние – човешките същества, живеем. Всеки от тях разполага със свои собствени прекрасни създания – птици, бозайници и всякакъв вид животни. Всеки от тях има свое собствено величие и свои собствени проблеми. През последните 4 години снимахме сериал за тези неща, за тези седем много различни континента. Той ще започне по-късно през тази година. Нарича се "Седем свята – един континент"."

 

В този момент аплаузите заглъхнаха за кратко, докато хората не разбираха това безсмислено заглавие, засилено от факта, че зад него на сцената беше изписано "Седем свята – една планета". Осъзнал, че е сбъркал, сър Артънбъро се поправи: "Седем свята, исках да кажа – една планета!"

 

Поправката беше посрещната с огромни аплаузи, а сър Дейвид Атънбъро напусна сцената, оставяйки публиката във възторг от появата си.

 

 

Източник: Ladbible.com

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции