С Европа или с Русия – това е въпросът?

January 7, 2015
49 14146
Коментари: 0

 

Милата ни родина, така е орисана все да е на кръстопът! Все да е на пътя на Великите сили. На границата на две големи величия, трудно ни е да бъдем независими. Историята ни учи, че все пак сме важни, а геополитиката и географията го потвърждават. Но как ще ни е по-добре с Русия или Европа? Направете си сметка сами…

Трябва да сме спокойни, имаме си нов парламент, членки сме на Европейския съюз, а от скоро парите му са в нашите ръце… Така де, в ръцете на Кристалина Георгиева. Тя стана финансов министър. Вече сме спокойни, пари ще има!

 

""

 

 

Нашият президент Росен Плевнелиев е на посещение във Виетнам. Той иска да "отвори вратата" на Европейския съюз. Но за жалост не сполучи на фон!

 

""

 

 

Европа е силна, но Русия има газ и когато той спре, става страшно… Ще можем ли без газ, от там идва и въпросът – можем ли без Русия!

 

""

 

 

Външните министри на Русия и България на мила среща. Вечна дружба демонстрират министрите, прилича ни на братска клетва. След такава идилия няма да имаме проблеми нито с газа, нито с Русия.

 

""

 

 

Не можем да не отбележим с подобаващо внимание закачките на едни от най–големите в бранша: външният министър на Русия Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ – Хилъри Клинтън. Страх ни хваща, тогава България ще угасне…

 

""

 

При такива грешки, самият Путин би се разсърдил. Независими от Русия, ама няма такова нещо… Плътно до Братушките. 

Оф, ама не е ли по-добре с Европа? Русия или Европа – това е въпросът?

 

""

Коментари

Реакции

Вижте отговорите на вашите въпроси във връзка с коронавирус (ПРОДЪЛЖЕНИЕ):