Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тази вечер в „Господари на ефира“
Тази вечер в „Господари на ефира“
Очаквайте
Loading the player...
0
Коментар

Тази вечер в „Господари на ефира” ни очаква екшън с наглата шарлатанка - маг Сара и Боби Ваклинов. Ще отидем до РПУ – Запад, за да излъчим ексклузивни кадри от снимачната площадка на „Полицаите от края на града“. Ще обърнем внимание на един голям „фен“ и герой на предаването – Маман от Люлин, която така се развълнува от нашия юбилей, че започна да търси съмишленици с подписка срещу предаването. Продължаваме празненството с поредния златен момент от славната ни 15-годишна история, а след това ще дадем национален ефир на зрители, които ни изпратиха приятелски поздрави. Накрая остана да разберем кой оглави класацията „Господар на седмицата“ и кои са новите претенденти за короната.

 

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23:00 часа, може да го гледате отново всеки делничен ден от 17:30 ч., в ефира на NOVA.