Тайландски депутат гледа порно на телефона си по време на заседание на парламента (снимки)

18 Септември 2020
0 940

Член на парламента в Тайланд бе заснет как гледа порно снимки от телефона си по време на заседание, пише LadBible.

Фоторепортери в залата са успели да уловят момента, в който
Ронатеп Ануват се взира в екранчето на телефона си в продължение на повече от десет минути по време на гласуване на бюджет в парламента в Банкок в сряда вечер.

От снимките се вижда как депутатът, представляващ управляващата партия от провинция Чонбури, последователно разглежда снимки на женско голо тяло от кръста нагоре, полегнала настрани гола жена и детайл на женска вагина. След като бил разобличен, мъжът се опитал да се оправдае с неочакван аргумент за това, че толкова дълго съзерцавал женските прелести по време на отговорната си работа.

В разговор с местни медии Ануват е заявил, че получил нежеланите съобщения в приложението Line от момиче, което „е молило за помощ“. Той обяснил, че искал просто „ да опознае обкръжението на момичето на снимката“, тъй като се страхувал, че е „тормозена от гангстери, които са я принудили да се снима гола“. Впоследствие обaче се оказало, че “жената просто искала пари” и той изтрил съобщението заедно със снимките.

Голи “порно актьори” в реклама за онлайн-безопасност засне правителството на Нова Зеландия (видео)

Случаят не е изолиран за подобни скандали в Тайланд, касаещи висши държавни служители и техните несъвсем безобидни навици. Подобните случаи в страната, пословична с освободените нрави на жените, станаха известни през 2012-та и 2017-та година.

Хванаха британски, американски и австралийски туристи на парти с тайландски момичета, въпреки карантината (снимки)

От правителството са настояли за обяснение, но не са заявили, че от инцидента ще възникнат някакви последствия за депутата. Правителствен говорител е обявил, че снимките са “си негова лична работа” и никой не може да бъде упрекван за това “какво прави с личния си телефон”.

Снимки: ViralPress

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции