Следва: Новият „Боин...

Таксиметрови шофьори спират на велоалея в центъра на София (видео)

08 Септември 2019
25 4501

Таксиметрови шофьори масово спират на велоалеи в централната част на София. Алеите за велосипедисти вечер се превръщат в таксиметрови стоянки, а шофьорите стават агресивни, когато граждани им направят забележка.

 

https://www.facebook.com/icoi.iliev/videos/2892304254117344/?t=2

 

Видеа, споделени във Фейсбук групата “Забелязано в София“, показват няколко нарушителя, удобно паркирали буквално върху гумените ограждения на велоалеята. 

 

 

Наглите шофьори са с автомобили от различни таксиметрови фирми, което показва, че нарушението на правилата се е превърнало в практика.  След кратка размяна на обиди, таксиметровият шофьор на една от колите става доста агресивен и дори скача на бой. 

 

 

 

 

Коментарите под видеата във Фейсбук обаче са противоречиви. Част от хората са сколнни да оправдаят таксиметровите шофьори, заради агресивното и провокативно поведение на младежите, записали клипчетата. Във видеото се чува как те обиждат шофьорите и дори ритат едно от такситата. Със сигурност и двете страни в спора демонстрират грубо и невъзпитано отношение, пишат още в коментарите си хората. 

 

 

 

 

Източник: “Забелязано в София

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции