Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
ТариКАТ Парад: Джип не признава задръстване, кара по тротоара (видео)
ТариКАТ Парад: Джип не признава задръстване, кара по тротоара (видео)
ТариКАТ Парад Вземи EMBED
Loading the video...
10-22-19
добавено
2456
прегледа

В най-новия "ТариКАТ парад" сме ви подбрали красноречиви примери за тотален пътен непукизъм или иначе казано - гьонсуратлък. 

 

Първо ще видите как с лекота се преодолява забранителния елемент на двойната непрекъсната линия, нищо че това двойно застрашава човешки животи - както на пътуващите при наглия водач, така и напълно невинни хора от насрещното движение.

 

ТАРИКАТ ПАРАД: МАРКИРОВКА, ПЕШЕХОДНА, ЗНАК – НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ

 

След това ще ви покажем един люлински тарикат, в буквалния смисъл на това словосъчетание, който по никакъв начин не може да чака заедно с всички останали в задръстването и дори не кара в бус-лентата а... на тротоара. Чак такава наглост отдавна не бяхме виждали!

 

После ще видите едно опасно неспазване на правилата на движение на едно от най-неподходящите за това места в страната - кръговото кръстовище на Сточна гара в София. 

 

ТАРИКАТ ПАРАД: КАК СЕ ПРАВЯТ 12 НАРУШЕНИЯ ЗА ТРИ МИНУТИ

 

И накрая, за цвят, ще препускаме заедно с дивите коне... по Околовръстния път на столицата. Колко пък да са диви, най-вероятно си имат някой недобросъвестен стопанин. 

 

Освен вас, се надяваме, че гледат и представители на органите на реда, за които специално сме извадили номерата на тарикатите от видеото.