Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Татко лъв среща малкото си лъвче за първи път (видео и снимки)
Татко лъв среща малкото си лъвче за първи път (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
09-16-19
добавено
180183
прегледа

Видео на възрастен лъв, който се среща за първи път с малкото си, бе публикувано в социалните мрежи от зоологическата градина в Денвър. Бащата Тобиас направи впечатление с внимателния си подход към малкото.

 

 

Видеото е част от инициатива на денвърския зоопарк, с която се се събират средства за лъвовете, отглеждани там. На публиката се дава възможност и да избере име за новороденото животно.

 

 

Към момента опциите за име на малкото лъвче от видеото са три - Меру, по името на планина в Танзания, Мореми, както се казва защитената територия в Ботсвана и Тату, което на суахили означава "три". Лъвчето е третото за майката Нелиа. Във видеото може да се види как малкото си играе с лъвица, която обаче не е майка му, а по-голямата му сестра Камара.

 

 

Това не е първата подобна иницатива на зоологическата градина в Денвър. Освен, че се опитват да събират средства, оттам организират образователни програми и често приемат помощ от доброволци.

 

Източник: BoredPanda