<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70138" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БСП напусна п...

ТВ Враца свали репортаж с критика към премиера (видео)

29 Юли 2020
0 19626

ТВ Враца бе единствената телевизия, която излъчи репортаж от вчерашното посещение на премиера Борисов в новооткрит врачански завод, в който изрази съмнение, че хората посрещащи Борисов с аплодисменти са организирани работници от заводите и държавни администрации в района.

Борисов пак тръгна с джипката, нарече “Отровното трио” “смрадливо” (видео)

Както ви показахме вчера, министър-председателят бе отново в прословутата си джипка, с която обиколи района на Враца и триумфално пристигна на мястото на срещата. Там той бе посрещнат с насъбрало се множество не от протестиращи, а от „подкрепящи“, според думите на любезния домакин- кметът на Враца Камен Каменов. Сред аплодиращите, обаче, имаше и екип на местната телевизия, които зададоха на премиера няколко неудобни въпроси, които леко го ядосаха, а самият той, малко по-късно шофирайки джипа, ги определи като провокатори.

Репортажът на телевизията от това паметно посещение със съмнение за изрично събрани хора,  започна масово да се разпространява из интернет до ранния следобед, когато видеото мистериозно изчезна от страницата на местната телевизия.

Ние от „Господарите“ винаги сме стояли твърдо против всякакъв вид цензура и автоцензура в българските медии и изразяваме пълна подкрепа за журналиста Моника Пенева,  осмелила се да задава неудобни въпроси на властта и смятаме, че отреденото ни 111 място по свобода на словото е едно от най-срамните неща в съвременната ни история.

Източник видео: Glasove.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Petko Panaiotov

    31 Юли 2020

    Това не е Враца ако той има смелостта да влезе в града там може и със заслужен тояги да го посрещнат

Покажи всички Скрий

Реакции