<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=63494" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Движението п...

Деца от Велико Търново убиват гълъби с тояга, след като ги подмамват с хляб (видео и снимки)

08 Май 2020
0 27585

Във Facebook групата Дивотия до шия във Велико Търново се появи видео, в което се вижда как две момчета на видима възраст между 12 и 15 години примамват гълъби с трохи хляб и ги убиват с дървена тояга.

В публикацията четем, че случката е станала на улица “Полтава” във Велико Търново. Свидетел на гнусната сцена е снимал с телефона си от балкона на жилищна сграда.

Двамата калпазани са с предпазни маски на лицата си и са въоръжени с дълги тояги. Във видеото се вижда как единият изсипва трохи от найлонова торбичка и се отдалечава, докато другият остава в засада да чака приближаването на жертвите си.

С рязък замах палачът стоварва тоягата си върху беззащитната птица и веднага след това бързо побягва.

Арестуваха садиста от Мъглиж, малтретирал зверски кученце (видео 18+)

Публикацията с варварското деяние веднага предизвика бурни реакции сред потребителите на Facebook. В коментарите четем какви ли не предложения за наказание на безжалостните убийци на птици, включително и такива, които припомняха съществуването в миналото на Трудово-възпитателните училища, в които бяха поставяни при строг режим различни хулигани и малолетни дребни престъпници.

В други коментари се отбелязва, че това убийство е “типична момчешка игра”, която се надраства с годините и не непременно преминава в социопатия и жестока агресия срещу хора.

Други потребители изразиха предположение, че момчетата са с психични проблеми или пък, че вероятно са дошли от близък до мястото Център за настаняване от семеен тип.

Независимо от тези предположение обаче, деянието на двамата заслужава наказание или поне разследване, за което гражданите на Велико Търново апелират към органите с очакване те да се самосезират.

Ние от Gospodari.com се присъединяваме към този апел и оставаме нащрек за всякакви прояви на насилие и убийство на животни. Сигнализирайте ни!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции