Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тийнейджъри подеха мащабна кампания за почистване на цигарени фасове в природата (снимки)
Тийнейджъри подеха мащабна кампания за почистване на цигарени фасове в природата (снимки)
По света
08-19-19
добавено
1206
прегледа

Група тийнейджъри във Франция подеха ново предизвикателство, което насърчава света да помогне за почистването на цигарените фасове в природата, пише ladbible.com. Заедно с това те стартираха революционното движение #FillTheBottle.

 


Хаштагът бе лансиран от 18-годишния Амел Талха, който беше вдъхновен от публикация в Туитър на своя приятел Джейсън Принс преди две седмици. Младежът публикувал снимка с бутилка от минерална вода, която е напълнил с останки от цигари.

 

 

Постепенно се мобилизирали и още тийнейджъри. В опит да помогне на идеята, Талха измислил нов, закачлив хаштаг, който да помогне на каузата да пътува през интернет.

 

 

Оказа се, че светът приема добре това предизвикателство. В рамките на 24 часа хиляди хора качиха снимки на бутилки от вода, които са напълнили с фасове.

 

Хаштагът се разпространи из целия свят -  от България и Швейцария до Южна Африка и Таити.

 

Ето един чудесен пример, който всички ние можем да последваме!
 

Източник: ladbible.com