<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82955" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 43% от българи...

Тийнейджър се събуди заразен с Covid-19 от 11-месечна кома, без да подозира за пандемията (снимки)

02 Февруари 2021
0 5629

Тийнейджър се е събудил от 11-месечна кома, без дори да подозира за пандемията от Covid-19 – въпреки че се е заразил с вируса, пише LadBible.

Джоузеф Флавил, известен като Джо, е бил блъснат от кола, докато се е разхождал в близост до дома си в Тътбъри, Стафордшир. Това се е случило на 1 март, три седмици преди първата национална карантина във Великобритания.

Оттогава 19-годишният младеж е прекарал почти 11 месеца в кома, без да знае нищо за огромното въздействие на коронавируса върху планетата. За съжаление, семейството му не е можело да го посещава поради ограниченията заради Covid-19.

Джо е бил откаран в болница в Лестър след катастрофата миналата година, прекарвайки там 6 месеца, преди да бъде преместен в Adderley Green, неврологичен център за рехабилитация в Стоук он Трент. Докато е бил в кома, той се е разболял от Covid-19 и отново е дал положителна проба след събуждането си.

За щастие, той е успял да се справи и с комата, и с коронавируса. Сега момчето прави стъпка по стъпка към цялостното си възстановяване.

Семейството на Джо вече е създало страница за набиране на средства, за да покрие разходите за всички лечения, от които той се нуждае.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции