<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=55065" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спасиха жена,...

Тинейджърка натъпка хармоника в устата си за повече лайкове и после не можа да я извади (видео)

31 Януари 2020
0 10884

Потребителка на канадския Tik Tok беше приета в болница след като натъпка хармоника в устата си и после не успя да я извади, пише Daily Mail.

 

 

Тинейджърка натъпка хармоника в устата си за повече лайкове и после не можа да я извади (видео)  Тинейджърка натъпка хармоника в устата си за повече лайкове и после не можа да я извади (видео)

 

 

Тийнейджърката Моли О’Брайън от Онтарио, Канада решила да натъпче хармоника в устата си, за да бъде забавна и да събере повече лайкове. Докато излъчвала на живо своето уникално “постижение”, тя бързо осъзнала, че не може да извади хармониката от устата си и изпаднала в паника. “Направих нещо лошо. Съжалявам за това, което направих”, пише момичето отдолу, докато потребителите продължават да гледат куриозното клипче.

 

 

Тинейджърка натъпка хармоника в устата си за повече лайкове и после не можа да я извади (видео)

 

 

Видеото в профила на Моли вече има над 1,7 милиона харесвания. Тинейджърката изпаднала в шок, а устата ѝ започнала да изтръпва. “Всеки път, когато вдишвам и издишвам въздух, хармониката започва да свири”, коментира още Моли. Когато осъзнава, че хармониката наистина е заседнала в устата ѝ и няма спасение, тя написала: „Е, сега мама ще ме убие“.

 

 

Майката на влогърката я завела в болница, за да извадят хармониката. Момичето е настанено, но няма сериозни наранявания.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции