Следва: Нашият прият...

Тинейджър удари с юмрук кондуктор, но бе тръшнат на земята от машиниста (видео и снимки)

03 Април 2020
0 8841

Тийнейджър отказа да си плати билет във влака и удари с юмрук кондуктора, пише DailyMail. В сцената се намесил и машинистът, който тръшнал непокорника на земята.

Пътниците във влака на „Саут Уестърн Реилуей” от Фарнъм до Аскот в Англия станаха свидетели на конфликта на жп гара Багшот в Съри. Младежът бил помолен да напусне влака, след като отказал да плати билет за пътуване, съобщават свидетели.

Според тях тинейджърът станал агресивен и дори ударил с юмрук кондуктора преди да слезе от влака. Машинистът се намесил, но не успял да укроти пътника. Тогава мъжът го вдигнал на ръце и го тръшнал на земята. Сцената била заснета от друг пътник във влака.

Агресивен пътник и стюардеса си разменят шамари по време на полет (видео и снимки)

„Момчето беше на около 16-17 години и пътуваше само във влака”, разказал очевидец. „Струва ми се, че се качи от предишната гара преди Бегшот и възнамеряваше да слезе на следващата. Кондукторът проверяваше билетите и когато стигна до момчето, двамата започнаха да спорят и младежът стана агресивен”, допълни той.

Пиян пътник в самолет удари стюардеса и си свали панталоните (видео)

Говорител на компанията заяви, че „обучаваме колегите си да избягват конфликти с пътниците и в никой случай да не прибягват до физическа разправа, но в този случай машинистът е бил поставен в много трудно положение, след като колегата му е бил ударен.”

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции