Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тинтири-минтири за септември: Любов и развод между БСП и АБВ, руският депутат Толстой и българският шеф на ООН
Тинтири-минтири за септември: Любов и развод между БСП и АБВ, руският депутат Толстой и българският шеф на ООН
Тинтири-минтири Вземи EMBED
Loading the video...
10-11-16
добавено
7409
прегледа

Третото място за септември в рубриката ни Тинтири-минтири идва с кратката лятна любов между БСП и АБВ и бързия им развод през есента. Партийката с кораво име Корнелия вдигна самолета на генерал Радев за "Дондуков" 2, въпреки признанието му в стил Силвия Кацарова - "Всичко е любов". Но на това другарката с бяло лице и червено сърце отговори с категоричното: "Ти си бурята в сърцето ми".

 

ТАТЯНА ДОНЧЕВА ПЛАШИ ВЪЛК В ПРЕДИЗБОРНИЯ СИ КЛИП

 

Понесена във вихъра на мечтите за победа, майката на Партията избута меринджея на АБВ от общата лодка и той се хвана за главата с думите: "Дали това любов е". И цунамито между АБВ и БСП изплю не един, а цели двама кандидати на левицата и така верният Ивайло Калфин също влезе в битката за "Дондуков" 2.

 

Второ място за септември настъпва с руский батуш и с фразата на тавариш Толстой за България: "Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме." А ако не я купят, ще им я дадем под наем. И за да се докара пред братушката Толстой, Волен Сидеров направо му обеща, че хазайката ще идва рано, с виенска кифла, с каничка кафе...

 

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ СКАРАХА КОЙ ПРЪВ Е ОБЯВИЛ КАНДИДАТУРАТА НА ИРИНА БОКОВА ЗА ООН

 

Първото място за септември е за българската следа в надпреварата за шеф на ООН. След като Ирина Бокова бе официалната ни номинация, внезапно премиерът Борисов й удари спирачките и вдигна знамето на Кристалина.