Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тинтири-минтири: Конфликтът Турция - Русия, полицаите и двете каки с опраскването
Тинтири-минтири: Конфликтът Турция - Русия, полицаите и двете каки с опраскването
Тинтири-минтири Вземи EMBED
Loading the video...
12-16-15
добавено
5871
прегледа

Време е за нашата музикална класация Тинтири-минтири за месец ноември.

На 3-то място са ноемврийските протести на полицаите срещу орязването на привилегиите и заплатите им. Те излязоха на улицата с искане за качествени социални придобивки, а ако може и още нещо.

 

Второто място за ноември идва с един руски самолет, неволно озовал се на турска територия и също толкова неволно свален. Заради това се наложи Владимир Путин да разкаже своята версия как самальотчик оказался над Турция джанъм. Турският президент Ердоган обаче разказа своя версия за самолета и описа как е научил новината. Така и не стана ясно дали руският Жан-Клод или Реджеп султан казва истината, но между Турция и Русия напрежението рязко се обтегна. И освен, че спря газта на турците, тавариш Путин сложи ембарго и на най-големия руски ресурс в Кушадасъ. След тази санкция руско-турските взсаимоотношения вече не бяха същите, надяваме се само покрай тази ситуация и другите световни лидери да не се вземат насериозно. Тогава Путин и Ердоган ще се окажат малък проблем за нас.

 

На първото място за ноември кацнаха две каки от съдебната система, известни още като  Янева и Ченалова. Техните записи се превърнаха в евъргрийн за опраскване, Цацаров и още нещо. След още нещото въпросът с опраскването тръгна от уста на уста и първа за него си отвори устата съдия Ченалова...