Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тираджия оцеля по чудо след като стоманен прът се заби в предното му стъкло в движение (снимки)
Тираджия оцеля по чудо след като стоманен прът се заби в предното му стъкло в движение (снимки)
По света
02-14-20
добавено
1442
прегледа

Шофьор на камион оцеля по чудо след като 2-метров стоманен прът се заби в предното стъкло по време на движение и се спря във волана му.

 

 

 

 

КАМИОН ИЗЛИТА ОТ ПЪТЯ И СЕ ПРИЗЕМЯВА ВЪРХУ КЪЩА (ВИДЕО)

 

 

Джони Лоу шофирал през Мичиган, САЩ, когато стоманена греда паднала от задната страна на друг камион пред него и се забила директно в стъклото, предава Daily Mail.

 

 

 

 

ШОФЬОР НА КАМИОН СИ СЛОЖИ КЛАКСОН КАТО СВИРКА НА ВЛАК, ЗА ДА ШАШКА ДРУГИТЕ ВОДАЧИ (ВИДЕО)

 

 

49-годишният шофьор видял с ужас как за секудни стоманеният прът отскача и лети право към него. Той е баща на три деца и е много стресиран от случилото се. „Можех да умра. Тази стоманена греда можеше да мине право през сърцето ми“, коментира разстроеният мъж.

 

 

 

 

Снимки от инцидента показват, че предното стъкло на камиона е напълно смазано, а единственото, което дели г-н Лоу от гредата е воланът. Той е напълно невредим. Само малко парче стъкло го е ударило в лицето. За щастие опитния водач успял да овладее камиона и да не катастрофира.

 

 

 

 

Само няколко дни по-късно тираджията се върнал на работа и вече отново е по пътищата на Америка. 

 

 

Източник: Daily Mail