<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67623" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Убиец на пътя...

ТИР влезе в насрещното и едва не отнесе лек автомобил на Искърското дефиле (видео и снимки)

26 Юни 2020
1 5975

Видео, публикувано във facebook групата Лудостта по пътищата. Нека я спрем заедно показва как шофьор на ТИР изпреварва лек автомобил, навлизайки в насрещното платно в участък от пътя в Искърското дефиле, на който важи забрана за изпреварване. Кадърът е заснет от регистратора на автомобил, който се движи отсреща и е принуден да спре плътно до мантинелата, за да избегне тежка катастрофа с ТИР-а.

Инцидентът е станал на двулентовия път, свързващ София и Мездра, в учасъка след Своге. Видеото е публикувано в четвъртък и до момента има близо 1000 споделяния и над 240 коментара.

ТИР влезе в насрещното и едва не отнесе лек автомобил на Искърското дефиле (видео и снимки)

Под публикацията четем, че главният път между Ботевград и Мездра е затворен за ремонт и цялото движение, включително това от прохода “Петрохан”, е пренасочео през Искърското дефиле.

В гневните си коментари мнозина от хората нападнаха тираджията, явно потърпевши от подобни опасни изцепки на други негови колеги. Имаше и такива обаче, които го защитиха с аргумент, че в много от случаите останалите водачи, като този в леката кола пред тира, карат твърде бавно и задържат колона след себе си, докато товарните шофьори гонят график.

ТИР влезе в насрещното и едва не отнесе лек автомобил на Искърското дефиле (видео и снимки)

Безразсъден шофьор гони с опасна скорост “Ферари” по булеварда, на който загина Милен Цветков (видео и снимки)

Независимо от различните съображения, видеозаписът ясно показва, че ТИР-ът изпреварва в участък със забрана и застрашава пряко живота на другите шофьори.

Неадекватен шофьор помля 8 автомобила във Варна пред очите на много хора и избяга (видео)

Ние от “Господарите” няма да спрем да реагираме на примерите за опасно шофиране и да ги изобличаваме, както и да апелираме за проследяването и санкционирането на виновните за подобни опасни инциденти.

Източник: Facebook/ Лудостта по пътищата. Нека я спрем заедно

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции