Следва: Возенето на к...

Тити Папазов с грубо отношение към колоездач, който му казва, че е спрял на велоалея (видео)

21 Октомври 2019
25 18384

Във фейсбук страницата "Забелязано в София" се появи видео от потребител, който твърди, че е заснел баскетболния треньор Тити Папазов как е спрял джипа си върху велоалея в София.

 

Случката се разиграва на столичната улица "Раковски", където често автомобили нарушават правилата и блокират обособената велоалея, като я използват за спиране. 

 

В клипчето се вижда как момчето се доближава до стъклото на джипа, запречил велосипедната алея, и казва на мъжа вътре, който говори по телефона, че е спрял неправомерно. В отговор нарушителят, за когото се твърди, че е Тити Папазов, му казва грубо: "Бягай, бягай, не се обаждай".

 

Лошото качество на кадрите не позволява еднозначно да се разпознае физиономията му, но ако това наистина е Тити Папазов, го призоваваме да се извини на момчето за свойското отношение и безпардонното потъпкване на правилата за движение. От видеото чудесно се вижда номера на автомобила, запречил велоалеята и по този начин създаващ предпоставка за пътно произшествие, така че на органите ще бъде лесно да идентифицират собственика му. 

 

ТИТИ ПАПАЗОВ ИЗЛЕЗЕ С ЕМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЛЕДВАЩ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС (ВИДЕО)

 

С често изказваната си в национален ефир обществена позиция по множество въпроси, а и като бивш кандидат за кмет на този град, смятаме, че на публична личност като него не отива подобно държание. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции