Тодор Батков: “Левски” не може да смени модела “Бащица” (видео)

18 Февруари 2020
19 60

Въпреки голямото желание, “Левски” не може да смени модела “Бащица”, който да покрива всички разходи, заяви бившият собственик на тима Тодор Батков.

 

До въпроса за бъдещето на “Левски” се стигна, след като държавата реши да отнеме лотарийния бизнес на хазартния бос Васил Божков. Мажоритарният пакет от акциите се държи от близкия до Божков Георги Попов, който се намира при него в Дубай.

 

ШЕСТВИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА “ЛЕВСКИ” ОСВИРКА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Батков каза пред бТВ, че и държавата трябва да направи нещо.

 

“Нормално е базата да се гради от публичен разход. Нормално е школата да се поеме от държавата. Премиерът даде такъв анонс… Кой издържа “Берое” – почти фалиралата ТЕЦ “Марица Изток 2”. Кой издържа “Ботев” Враца – АЕЦ “Козлодуй”, посочи той.

 

ФК “ЛЕВСКИ” ИМА ПАРИ САМО ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ

 

“Очевидно през цялото време е подценявана възможността да се разтвори ветрилото за събиране на приходи. Но българинът е беден и не може да се прави сравнение с други пазари. Какво пречи да се дава малко и за футбола?”, попита още Тодор Батков.

 

Той сподели, че е дарил 10 000 лева за тима. И призна, че познава Васил Божков от 25 години, но двамата не са близки приятели, а просто имат отношения покрай спорта.

 

 

Източник: бТВ

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции