Току що родено бебе, което се мръщи на акущерката, стана хит в мрежата (снимки)

February 22, 2020
44 36
Коментари: 0

Уникална снимка улови първия миг на току що родено бебенце, което се мръщи и гледа сърдито лекаря, който се опитва да го разплаче. Изабела Перейра де Исус била родена чрез цезарово сечение следобед на 13 февруари в болница в Рио де Жанейро. За да се уверят, че белите дробове на детето са добре, лекарите опитали да разплачат бебето, пише Daily Mail

 

 

 

 

Докато акушерката кара малкото момиченце да проплаче, то изглежда доста недоволно.

 

 

 

 

Майката наела местния професионален фотограф Родриго Кунстман, за да заснеме раждането на Изабела и той успял да улови очарователното изражение на бебето. Снимката стана хит не само в Бразилия, но в социалните мрежи по целия свят. 

 

 

 

 

 

“Момиченцето отвори широко очи, но не изплака. Тогава докторът ѝ каза “Викай, Изабела”. Бебето обаче просто го погледна и направи тази сериозна, намръщена физиономия. Малката проплака едва, когато срязаха пъпната връв”, разказва фотографът. Той сподели още 10 снимки от първите ценни моменти на бебето. “Бебето ми се роди смело”, коментира щастливата майката. 

 

 

 

 

Пожелаваме на Изабела това да бъде нейната първа и последна намръщена физиономия и тя да се радва на много усмивки и радост през живота си. 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Коментари

Реакции

Следете разпространението на COVID-19 в реално време: