<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=68439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 174 са новите с...

Том Ханкс описа какво е да преживееш коронавирус и разкритикува хората без маски

07 Юли 2020
0 5480

Том Ханкс описа опита си с коронавирус, след като се превърна в една от първите звезди, които бяха тествани положително за болестта, пише Daily Mail.

63-годишният актьор и съпругата му Рита Уилсън, която е също на 63 години, бяха заразени с COVID-19 в началото на март, докато Ханкс снимаше биографичен филм за Елвис Пресли в Австралия.

Том Ханкс написа окуражаващо писмо до тормозено момче, заради името му – Корона

Пред The Guardian Ханкс описа симптомите си и разкритикува онези, които не вземат предпазни мерки срещу вируса.

Том Ханкс описа какво е да преживееш коронавирус и разкритикува хората без маски

И Том, и Рита бяха хоспитализирани за няколко дни в Австралия, а след това продължиха възстановяването си под карантина, преди да отлетят у дома за Лос Анджелис, където се самоизолираха за още известно време. Говорейки за престоя си в болница, актьорът обясни, че първоначално се притеснявал за здравето си заради други заболявания, които има.

„Когато бяхме в болницата, казах:„ Аз съм на 63, имам диабет тип 2, имах стент на сърцето – червен флаг ли е това?“ „Но докато температурите ни не се увеличиха и белите ни дробове не се напълниха с нещо, което приличаше на пневмония, не бяхме притеснени.“

Холивудската звезда добавя: „Не съм от хората, които сутрин се чудят дали ще видят края на деня или не. Доста съм спокоен.“

Том Ханкс смята, че със съпругата му не са претърпели трайни странични ефекти от COVID-19, разкривайки: „Дискомфортът ни заради вируса беше за около две седмици, изпитахме много различни реакции и това беше странно. Жена ми загуби усещането си за вкус и мирис, имаше силно гадене, както и много по-висока температура от мен. Аз имах осакатяващи болки в тялото, бях много уморен през цялото време и не можех да се концентрирам върху нищо за повече от около 12 минути. Но този последен момент така или иначе е като моето естествено състояние.”

„Семейство Симпсън“ са предсказали заразяването на Том Ханкс с коронавирус? (видео)

Том Ханкс отново направи забележка към хората, които не покриват лицата си на фона на глобалната пандемия и каза, че не може да разбере онези, които не смятат, че трябва да помогнат да се спре разпространението на опасния вирус.

„Има наистина само три неща, които всеки трябва да направи: носете маска, спазвайте социална дистанция, мийте ръцете си“, добави той.

Том Ханкс описа какво е да преживееш коронавирус и разкритикува хората без маски

В момента актьорът промотира новия си филм, наречен „Хрътка“, за който е написал сценария. Продукцията трябваше да излезе по кината през май, но бе отложена до лятото заради коронавируса.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции