<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=63259" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Еволюция на ч...

Топ странни джаджи, които предпазват от Covid-19 (видео и снимки)

05 Май 2020
0 1772

Пандемията от Covid-19 развирхи въображението на интернет-потребителите. Постоянно се появяват какви ли не “лекове” срещу заразата, а някои специални джаджи за предпазване, предлагани на пазара, направо изглеждат като от друга планета.

Ето някои интересни приспособлeния, които уж пазят от коронавирус, подбрани от Daily Mail.

Кука за отваряне на врати

Тази кука е J-образна и се плъзга около дръжките на вратите, спасявайки ви от пряк контакт и помагайки ви да избегнете болестотворните микроорганизми.

Щит за лице

Това пък е прозрачен пластмасов щит за лице, прикрепен към мека лента за глава, който може да се регулира, за да пасне на повечето хора.

Многофункционална кука

Описана като „джобния нож на бацилофоба“, тази джаджа се привързва към ключодържател, чанта или колан. Куката и накрайникът с гумичка може да се използва за въвеждане на ПИН кодове на банкомати например и още куп неща… каквото ви хрумне.

Покривало за клавиатура

Това е антибактериално покривало за различни клавиатури, подходящо за многократна употреба. Всъщност не звучи никак зле, ако и то се почиства, разбира се.

Таймер за миене на ръцете

Дигитален таймер, създаден да отчита времето ви за миене на ръцете – 20 секунди. Това е периодът, препоръчан от здравните служители. Активирате го, като размахате ръката си пред него. Пет малки светлинки мигат, докато отброяват секундите, оставащи ви до перфектното измиване.

Сапун без докосване

Това стилно изглеждащо батерийно устройство е с височина 25 см и е изработено от неръждаема стомана и пластмаса. То е проектирано за вашата баня или кухня и има сензор, който разпознава кога ръцете ви са под чучура, който след това ви пуска доза течен сапун. Може да се напълни и с гел за дезинфекция.

UV лампа за почистване на телефон

В тази кутия поставяте предмети като вашия телефон. Тя съдържа шест ултравиолетови (UV) крушки, които убиват 99,9 на сто от битовите микроби за три минути.

Е, бихте ли си купили някоя от тези стоки?

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции