<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94560" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутатите о...

Тошко Йорданов: В следващите 14-15 дни, ако заявените декларации за промяна са верни, трябва да има правителство (видео)

21 Юли 2021
0 6727

“Ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство.” Това каза Тошко Йорданов от “Има такъв народ” в декларация от името на група в началото на 46-ото Народно събраниe.

“Този парламент е по-различен от предишния. Според нас е доста по-близък до реалността и до това, което желаят българските граждани. Самият факт, че тук присъства Министерски съвет, означава, че хората, които стоят тук, не се срамуват да застанат зад нас. Всички знаем какви са резултатите на изборите. До голяма степен знаете и какво ще направим като политическа сила”, посочи той.

По думите му, с повечето партии, с които ще проведат разговори, нямат различия “за главния прокурор и за унизителните пенсии на нашите майки и бащи”.

Йорданов добави: “В следващите 14-15 дена, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата, която започна служебният кабинет. Това е посоката, според нас, в която трябва да се развива страната. Ако няма – вероятността да отидем на поредни предсрочни избори, е голяма”, заяви още той.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции