<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96465" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оттеглянето ...

Тошко Йорданов: Всеки, който твърди, че имаме връзка с ДПС трябва да отиде на психиатър

11 Август 2021
0 2862

“На мен в този парламент вече ми се повръща от лицемерие. На преговорите, които водихме, г-н Христо Иванов заяви в нашата стая, пред 5 човека, че той трябва да одобри който и да е кандидат за министър-председател, който предложим, членовете на МС и всяко едно бъдещо назначение по контролни органи, иначе губим подкрепата им. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист, три метра. Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на “Има такъв народ” Тошко Йорданов по време на обсъждането на създаването на Временна комисия за “Буджака”.

“Ние ще подкрепим създаването на тази комисия, така както подкрепихме комисията за Росенец. Това е елементарно, ясно и логично. Ще подкрепим и всяка комисия, която четиримата зелени в тази зала предложат за всяко друго извращение с българската природа, било то на морето, или в планината. Ще подкрепим всяка комисия, за да не издевателстват върху българската природа”, добави Йорданов.

Тошко Йорданов: Всеки, който твърди, че имаме връзка с ДПС трябва да отиде на психиатър

“Г-жа Мая Манолова заяви пред мен и Виктория Василева: “Дайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете”. Бих отишъл на детектор на лъжата, за да докажа какво казаха тези двама лицемери в този парламент”, отбеляза той.

По думите му “ДПС и ДБ си мерят олигарсите”, пък ИТН имала лидер без имот на Буджака.

За партията е “еднакво гадно дали ще заменят Доган и Пеевски с Иво Прокопиев”, подчерта Тошко Йорданов.

Тошко Йорданов: Всеки, който твърди, че имаме връзка с ДПС трябва да отиде на психиатър

Не закъсня и отговорът на съпредседателя на ДБ, който заяви, че било редно да се съгласуват хората, предлагани за министри, за да получат “ценните гласове” на ДБ.

“Ами, да, искате нашите гласове. Те са точно на половина на вашите, но са много ценни. Редно е да съгласуваме хората, които предлагате, ако искате да подкрепим правителството ви. Това не означава, че ние щяхме да имаме право на вето върху ваши решения. Не е зле, ако ще ходите на детектор на лъжата, да кажете и това”, отвърна Христо Иванов и продължи:

“Не сме искали дялове, не сме искали порции и недейте да лъжете за това! Просто искахме да знаем за кого ще гласуваме. Публично неведнъж съм казвал, че няма да гласуваме за котки в чувал! Майка ми ме критикува и ми каза, че не допускам, че може да има симпатични хора, които не познавам. И като пример даде министърката по ромските въпроси. Обещах на майка ми, че ще кажа това”.

Тошко Йорданов: Всеки, който твърди, че имаме връзка с ДПС трябва да отиде на психиатър

“Благодаря на Христо Иванов, че си призна, че се е опитвал да кадрува. Ние нямаме нужда от такъв партньор! Моля ви, не ни търсете повече за разговори. Тук имате ГЕРБ, ДПС…Всеки, който твърди, че ние имаме нещо общо с ДПС, трябва да отиде на психиатър”, контрира Йорданов.

Източник: Dir.bg

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции