<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93974" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Има такъв на...

Тошко Йорданов нападна Христо Иванов през социалните мрежи (снимки)

14 Юли 2021
0 5264

Броени часове след като лидерът на “Демократична България” Христо Иванов нарече предложения от лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов проектокабинет “предишно издание на Сарайския модел” и го призова да преговаря с “партиите на протеста”, Тошко Йорданов го атакува през профила си в “Туитър”.

Вчера пред бТВ Христо Иванов каза, че идеята на Слави Трифонов е шокирала страшно много хора, като е показала загуба на връзка с реалностите. Той не изключи и вариант ходът да е добре обмислен, като цели разпадането на възможна управленска конфигурация с участието на т.нар. партии на протеста.

Тошко Йорданов започна атаката си срещу Христо Иванов в “Туитър”, като смени профилната си снимка с такава, на която Иванов “гледа влюбено” Бойко Борисов. Следва пост: “Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли.”

Йорданов допълва, че ако не е била партията на Слави Трифонов, “Тиквата щеше още да е премиер”.

“Не хващате ли реалността? Наблюдавам с тъга чудовищното късогледство и министерски мечти на т.нар. политически лидери. Ок!”, казва пък друг туит.

Тошко Йорданов повтаря и тезата на Слави Трифонов, че ако предложението премиер да стане Николай Василев е създаване на НДСВ 2, то след като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че “Да, България” са ГЕРБ 2?”.

Заместникът на Слави Трифонов е ретуитнал и много други постове, в които се изразява подкрепа за хода на лидера на “Има такъв народ”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции