<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99680" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радан Кънев п...

Тошко Йорданов нарече Радан Кънев “боклук” в Туитър (снимка)

14 Септември 2021
0 893

В пост в Туитър председателят на парламентарната група на “Има такъв народ” Тошко Йорданов нарече Радан Кънев “боклук”, съобщава Mediapool.

Тошко Йорданов нарече Радан Кънев &#8220;боклук&#8221; в Туитър (снимка)

Думите на Йорданов идват след новината, че евродепутатът е призовал ЕС да се намеси заради ниските темпове на ваксинация срещу Covid-19 у нас.

Радан Кънев поиска от ЕС да се намеси заради ниския процент ваксинирани срещу Covid-19 у нас

“Острите, дори груби, негативни реакции срещу позицията ми не са неочаквани. Моята работа обаче не е да се харесвам на всеки (дори и на зам.-председателя на доскоро най-голямата партия), а да бъда полезен, доколкото мога. У нас умират хора – наши близки, роднини, колеги, съседи. Умират, защото са неваксинирани. Жертви на безотговорна пропаганда и страхлив популизъм. И аз ще продължа да правя каквото е по силите ми, процентът ваксинирани и защитени хора да се увеличи”, каза Кънев по повод реакцията на Тошко Йорданов.

Преди седмица Тошко Йорданов внесе законопроект, с който да забрани задължителната ваксинация срещу Covid-19.

Тошко Йорданов нарече Радан Кънев &#8220;боклук&#8221; в Туитър (снимка)

В част от аргументите към законопроекта е записано, че “ред експерти предупреждават за възможността от активиране на автоимунни и ракови заболявания” като дългосрочен ефект от ваксинацията. Единственият известен експерт, който е говорил за неясен потенциален онкогенен ефект от РНКваксините, е доц. Атанас Мангъров, който е уличен в лъжа от собствената си болница за ваксинираните.

По време на дебат в Европейския парламент Кънев, който е член на “Демократична България”, нападна всички други парламентарни групи, които отхвърлиха предложението на ДБ в бюджета да се включат средства за публична кампания за ваксинации.

Източник: Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции