<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97059" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Татяна Донче...

Тошко Йорданов: „Ние сме в опозиция, защото всички партии отказаха да ни подкрепят“

19 Август 2021
0 829

„Ние сме в опозиция, защото всички партии отказаха да ни подкрепят“, каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в кулоарите на Народното събрание.

„Казахме след изборите, че ще предложим кабинет. Надявахме се на подкрепата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ и на ДБ и казахме, че ако не получим тяхната подкрепа, този кабинет няма да го подложим на гласуване и отиваме на предсрочни избори. Другият вариант е останалите партии да съставят правителство”, каза още Йорданов.

Тошко Йорданов: „Ние сме в опозиция, защото всички партии отказаха да ни подкрепят“
Снимка: БулФото

Според Христо Иванов без участието на „Има такъв народ“ определено се стига до нови избори.

Ген. Атанас Атанасов: Шансове за правителство с третия мандат има (видео)

„Ако те останат в опозиция, това означава избори. Каненето на разговори зависи от това в кого ще отиде третия мандат, но очевидно такива разговори трябва да има. Ако изобщо имаме надежда здравият разум да надделее, да тласкат към избори ми се вижда неразумно“, каза Иванов.

Тошко Йорданов: „Ние сме в опозиция, защото всички партии отказаха да ни подкрепят“
Снимка: БулФото

Мая Манолова е категорична, че ИТН не е опозиция, след като нейни депутати са получили председателски места в осем парламентарни комисии. Тя добави, че трябва да се даде време на парламента да актуализира бюджета заради очакваната криза с COVID-19, мигрантския натиск и увеличението на пенсиите при растящите цени.

Татяна Дончева: Част от твърденията на “Има такъв народ” бяха просто налудничави

Трябва да преодолеем партийния егоизъм кой да вземе мандата“, каза Манолова. Тя поиска споразумение и консенсус за правителство до пролетта без ярки партийни фигури.

Източник: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции