Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тошко от Разград и братята му разказват за ужаса, който са преживели (ВИДЕО)
Тошко от Разград и братята му разказват за ужаса, който са преживели (ВИДЕО)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
16.02.17
добавено
25613
прегледа

Скъпи приятели, Тодор от Разград, чиято история трогна цяла България, засне и прати на "Господари на ефира" клипче, в което той и неговите по-малки братя разказват на какъв тормоз са били подложени, когато са ги отвели принудително от дома им. 

 

ТОШКО ОТ РАЗГРАД РАЗКАЗВА СКАНДАЛНИ НЕЩА ОКОЛО НАСИЛСТВЕНОТО ОТВЕЖДАНЕ ОТ ДОМА МУ

 

Тошко, който е на 13 години и е пълен отличник в училище и редовно участва успешно на олимпиади, сподели пред нас, че много тежко е изживял случилото се. 

 

Той и братята му Данаил и Стоян са отведени насилствено в участъка в Разрад, а от там са натоварени на кола и са откарани в кризисен център в Русе. Въпреки отчаяния опит на баща им да си ги върне и въпреки желанието на децата да се върнат у дома, те дълго време са държани в центъра, като са били тормозени. В крайна сметка причината за това безумие вероятно е желанието на майка ми, която ги е напуснала отдавна, да ги вземе при себе си, за да получава детски надбавки.