<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88357" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: За първи път ...

Транс актьорът Елиът Пейдж (доскоро Елън) е бил “100% убеден”, че е момче още като невръстно дете

29 Април 2021
0 1209

Транс актьорът Елиът Пейдж, който доскоро беше Елън, твърди, че е знаел, че е момче още когато е бил невръстно дете и обясни, че едва сега чувства, че може да съществува, пише LadBible.

Пейдж нашумя с участието си във филмите Джуно и Inception, а напоследък зрителите можеха да го видят в сериала на Нетфликс The Umbrella Academy. Елиът разкри, че е транс в емоционален пост в Instagram миналия декември.

Актрисата от “X-men”, “Inception” и “Juno” Елън Пейдж смени пола си и вече е Елиът

В ново интервю за Vanity Fair, Пейдж разказа на транс журналиста Томас Пейдж Макби за своя опит в израстването, като каза, че така и не е могъл да разбере защо възрастните му повтарят, че не е момче. Макби каза на Пейдж, че не чувства, че е роден в грешно тяло, но е роден в транс тяло, попитал звездата дали това е било същото за него, на което актьорът отговори:

“Всеки транс човек носи своята собствена история, по същия начин и аз нося моята, но да – когато бях съвсем малък, знаех с абсолютна 100-процентова сигурност, че съм момче.”

Транс актьорът Елиът Пейдж (доскоро Елън) е бил &#8220;100% убеден&#8221;, че е момче още като невръстно дете

Пейдж допълни, че основната разлика между това, което е сега и което е бил преди години, е че сега “просто може да съществува”.

Актрисата Елън Пейдж, която смени пола си и стана Елиът, даде първо интервю като мъж

През последните години Елиът се снима в сериала „Академия Чадър“, в който изпълнява ролята на Ваня Харгрийвс. В момента се снима третият сезон и Елиът споделя, че всичките му колеги го подкрепят, но понякога използват обръщение за жена, както са правили досега.

Всички очакват да видят как ще се промени образът, актьорската игра и кариерата на Елиът, но едно е сигурно – той няма да спре да играе:

„Развълнуван съм да продължавам с актьорската игра сега, когато вече съм този, който съм в това тяло. Без значение какви са изпитанията и трудните моменти, нищо не може да се сравни с начина, по който се чувствам сега.“

Във видеото горе можете да си припомните част от емоционалното слово на Елън Пейдж пред Human Rights Campaign.

Източник: LadBible

Видео: YouTube/Human Rights Campaign

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции