Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Тригодишно момче с IQ 142 стана най-младият член на "Менса" в света
Тригодишно момче с IQ 142 стана най-младият член на "Менса" в света
По света
01-22-20
добавено
1854
прегледа

Тригодишно момче стана най-младият член на "Менса" - обществото на хора с изключително висок коефициент на интелигентност. Малкият Мохамед Хариз Назим изкара 142 на IQ теста и попадна сред най-умните хора във Великобритания, съобщава Daily Mail

 

 

9-ГОДИШНО ГЕНИАЛНО МОМЧЕНЦЕ ЗАВЪРШИ УНИВЕРСИТЕТ САМО ЗА ДЕВЕТ МЕСЕЦА

 

 

 

 

Гениалното дете произнесло първата си дума, когато било едва на седем месеца, а когато станало на 2 годинки вече можело само да чете приказки и дори да ги рецитира. Майка му Анира каза, че момченцето е много кротко. „Той обича да рисува и да чете книги, обича всякакъв вид изкуство и занаяти. Обича да си играе с Лего".

 

 

 

 

 

Джон Стивъндж, изпълнителен директор на британския клуб "Менса", поздрави момченцето. „Той очевидно е един чудесен млад мъж и ние с удоволствие го посрещаме в Менса“. Мохамед минал през психолог преди да направи теста, който съчетава математика, четене, тест за памет и въпроси за логично и критично мислене.

 

 

Източник: Daily Mail