Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Трима ромски тийнейджъри се гаврили с момче в училище край Пловдив
Трима ромски тийнейджъри се гаврили с момче в училище край Пловдив
02-28-19
добавено
56485
прегледа

Трима ромски тийнейджъри, на по 12-13 години, са блудствали с момче на 11 години в калояновско село. Грозната гавра се разиграла вчера в изоставена външна тоалетна в двора на селското школо в Песнопой. Това съобщава регионалната медия ПБ Новинар, като се позова на разследващи от Пловдив. Тримата насилници са ученици в същото училище, те са от съседното село Долна махала.

 

Детето, което е станало жертва на сексуално насилие, е от български произход. Не е имало изнасилване, уточняват от медията. Няма яснота с какви травми е малката жертва.

 

По случая е образувано досъдебно производство, вероятно с насилниците ще се занимават от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, както и инспектор от Детска педагогическа стая.

 

"Докога бе, изроди? Вчера в едно прекрасно българско село трима "млади роми" - разбирайте цигани на 12-13 г. са се гаврили с едно 11 годишно момче от български произход в тоалетната на българско школо!", възмути се депутатът от ВМРО и региона Александър Сиди, който сподели публикацията в социалните мрежи.

 

 

Източник: Dir.bg