Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Трима са задържани за мутренския погром в заведение в София (видео)
Трима са задържани за мутренския погром в заведение в София (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
08-13-19
добавено
51270
прегледа

Трима от шестимата извършители на мутренския погром в заведение в София вече са задържани, единият е криминално проявен. Задържан е и единият съдружник, съсобственик на заведението, който е поръчителят на атаката, пише "24 часа"

 

 

 


Двамата мъже са съдружници в строителна фирма, работили са по сериозни проекти. Между двамата обаче са възникнали несъгласия. Партньорите не успели да поделят бизнеса си, именно това е станало причина за наказателната акция в заведението вчера.

 

 

ПО МУТРЕНСКИ: ГРУПА МЪЖЕ ПОТРОШИХА ЗАВЕДЕНИЕ В СОФИЯ (ВИДЕО)

 


Шефът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев потвърди, че неуредени бизнес отношения са основната версия за вандалската проява. Оказва се, че при атаката вчера не е подаден сигнал на 112, а на частната фирма, която охранява заведението.

 

 

 

 

Проведени са разпити на собственика на заведението, неговия управител и почти целия персонал.

 

 

Държавата няма да допусне да се завърнат едни отминали времена, заяви главният секретар Ивайло Иванов. През 2019 г. такова нещо е недопустимо, каза още Иванов

 

 

Източник: 24 часа

Видео: Нова ТВ