<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92064" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бездомници в ...

Тръгна подписка Джеф Безос да не се връща на Земята след изстрелването му в Космоса

20 Юни 2021
3 1389

Над 12 000 души са се подписали в петиция, която призовава за забрана на Джеф Безос да се връща на Земята след предстоящото му изстрелване в открит Космос.

Саудитска Арабия хакна телефона на шефа на Amazon Джеф Безос? (видео)

Основателят на “Амазон” и втори най-богат човек в света с около 186 млрд. долара ще бъде изстрелян от неговата компания “Blue Origin”. Подписката посочва, че той е “злодей” и “могъщ човек, който цели глобално господство”.

Вносителите на петицията също така твърдят, че 57-годишният Безос е “работил с Джефри Епщайн и рицарите тамплиери, както и с масоните, за да получи контрол над света”.

“Може би това е последният ни шанс, преди да активират 5G микрочипове и да извършат масова инвазия над нас”, пише в мотивите на петицията, съобщава порталът “Бъзлайф”.

Безос наскоро обяви, че ще бъде част от екипажа на първия суборбитален полет на ракетната му компания “Blue Origin”. Братът на Безос, Марк, ще се присъедини към него в полета, както и победителят в публичен търг за едно от местата. Анонимният победител плати 28 милиона долара на търг за билет за космическото пътуване с основателя “Амазон”.

Източник: Actualno

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции