<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70196" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: САЩ изтеглят ...

Тръмп: никой не ме харесва, сигурно е заради характера ми (видео и снимка)

30 Юли 2020
0 1530

Американският президент Доналд Тръмп изпадна в самосъжаление по време на брифинг от Белия дом по повод пандемията Covid-19, в който изтъкна високия рейтинг на двамата висши медицински експерти на правителството, пише The New York Times.

Отбелязвайки, че д-р Антъни С. Фоучи, най-добрият експерт в правителството по инфекциозни болести, и д-р Дебора Л. Бъркс, най-добрият координатор на коронавируса на неговата администрация, имат висок рейтунг, докато неговият слиза надолу, президентът Тръмп заяви, че “в същото време тях ги харесват, но никой не харесва мен.”

“Това е може би само заради характера ми”, обобщи той.

След като Доналд Тръмп възобнови брифингите си, които спря през април заради пандемията от коронавируса, той общо взето се придържа към формулата да насърчава американците да носят предпазни маски и да спазват социална дистанция.

Това своеобразно “покайване” на американския президент не му попречи във вторник да бъде активен по политически и медицински въпроси като например негов пост в Twitter, в който лекари лъжливо твърдят, че хидроксихлорохинът е „лек“ за вируса и че маските са ненужни.

Тръмп: никой не ме харесва, сигурно е заради характера ми (видео и снимка)
Доналд Тръмп по време на брифинга от Белия дом. Снимка: Getty Images

Коментарът на Тръмп предизвика лавина от подигравателни колажи и видеоклипове в Twitter, където се появи и хаштаг „Никой не харесва Тръмп“.

„Да, определено никой“, написа един потребител, споделяйки видео на Мелания Тръмп, която момента променя изражението си, когато съпругът й не я наблюдава.

„Никой не харесва Тръмп, дори и бебетата не го харесват“, написа друг потребител и сподели видеоклип, в който американският президент очевидно стряска без да иска малко дете.

Друг потребител сподели колаж, на който виждаме американският президент възседнал статуята на свободата, която е с вързани ръце. Тръмп плаче с глас и крещи „Никой не ме харесва!“.

А една от най-споделяните картинки е откъс от „Властелинът на пръстените“, в който героят Ам-гъл казва „Ти нямаш приятели!“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции