Следва: Вижте как 5-го...

Тръмп отново скандализира с поведение, този път пред кралица Елизабет II (видео)

15 Юли 2018
0 27720

Американският президент Доналд Тръмп отново заформи международен скандал. Хиляди потребители изразиха в мрежата възмущението си от неподходящото поведение на американския президент Доналд Тръмп при срещата с британската кралица Елизабет II.

 

На излъчени в медиите кадри се вижда как Тръмп в началото върви пред кралицата, а тя се опитва да го заобиколи. След това американският президент спира и й прегражда пътя. А после, когато двамата преминават пред строените гвардейци, Тръмп отново застава малко пред британския монарх.

 

Потребителите единодушно определят държанието на лидера на САЩ като грубо нарушение на правилата на етикета. "Ама този непохватник наистина мина пред Нейно кралско величество? За какъв се мисли той", възмущава се един потребител, цитиран от Дарик.

 

Друг пише: "Аз ни най-малко не съм монархист, но това е истинско оскърбление към Британия. Абсолютно невежо и недостойно поведение без капка уважение". А трети отбелязва: "С разкопчано сако върви пред кралицата. Клоунада пред очите на цял свят".

 

Макар подобно държание да не се одобрява, то не е изрично забранено, тъй като препоръките какво да е поведението в присъствието на членовете на британската кралска фамилия не са задължителни, пише изданието "Хъфингтън пост".

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции