<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Тръмп пусна видео от болницата: Чувствам се много по-добре, ще се върна скоро

04 Октомври 2020
0 789

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп публикува първо видео в Twitter от постъпването си във Военномедицинския център “Уолтър Рийд” в щата Мериленд.

Той заяви, че се чувства “много по-добре сега” и обеща, че ще се върне “скоро”, защото “трябва да направим Америка велика отново”.

В четириминутен видеоклип, заснет във военната болница “Уолтър Рийд”, където Тръмп се лекува от Covid-19, президентът все пак признава, че при пристигането си в лечебното заведение се е чувствал зле. Той отбелязва още, че следващите дни ще са “истински тест” за състоянието му.

Във видеото държавният глава демонстрира сила и енергичност с цел да окуражи нацията. Въпреки това от записа изглежда, че той е уморен.

“Сега се чувствам много по-добре, работим, за пълното ми възстановяване”, казва той и добавя: “Очаквам с нетърпение да завърша кампанията по начина, по който беше стартирана и по начина, по който я изпълнявахме и така, че да я завършим подобаващо.”

Доналд Тръмп влезе в болница (видео)

Тръмп и съпругата му Мелания дадоха положителни тестове за коронавирус на 2 октомври, само месец преди изборите в страната. Президентът беше хоспитализиран в Националния военномедицински център “Уолтър Рийд” в Мериленд.

В събота вечерта шефът на кабинета на президента Марк Медоус внесе смут в страната и по света, като заяви, че някои от жизнените показатели на президента са “много притеснителни” и че Тръмп все още не е “тръгнал по пътя към възстановяването”.

Изявлението бе в контраст на описаната от лекарите на държавния глава по-рано през деня “розова” картина на състоянието му. По последна информация екипът от лекари на президента, цитирани от The New York Times, остава “предпазливо оптимистичен” за състоянието на държавния глава.

Източник: The New York Times

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции