<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66627" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп отрече ...

Тръмп се затруднява да отпие от чаша вода само с едната си ръка (видео и снимки)

14 Юни 2020
0 3042

Президентът Тръмп се оправда за това, че ползва двете си ръце да отпие от чаша с вода и, че се затруднява да слезе по стълбите след произнасянето на речта си пред дипломантите от военната академия “Уест поинт”.

По време на речта си в събота, Тръмп отпи от чаша вода, помагайки си с двете си ръце, а после много предпазливо слезе по рампата като си гледаше внимателно в краката с походка, на която някои казват “бебешки крачки”.

“Рампата, по която се спуснах след речта ми за дипломирането на кадетите от “Уест пойнт”, беше твърде дълга и стръмна”, написа президентът Тръмп в Twitter. “Тя нямаше парапет и най-важното, бе много хлъзгава. Последното, което исках в този момент е да падна, с което щях да разсмея Фалшивите новини. Затова и с последните десет крачки избързах да стигна твърда земя.”

Доналд Тръмп не обърна внимание на обстоятелството, че поднася чашата си с вода към устните, помагайки си с двете си ръце.

Това не е първи случай, когато президентът на Съединените щати си помага с двете ръце при отпиването на вода. Този факт подбужда въпроси дали той няма някакъв медицински проблем.

“Този постоянен неврологичен признак, в комбинация с други симптоми, дава основание да се прибегне към сканиране на мозъка”, написа под публикацията д-р Банди Лий, психиатър от “университета Йейл”.

Тръмп отрече да се е крил в бункер по време на протестите пред Белия дом, само го бил “инспектирал”

Президентът Тръмп настоява, че е в добро здраве и наскоро от Белият дом публикуваха годишна справка, която твърди, че той е в добра форма за годините си. В неделя 14 юни, 45-ият президент на САЩ отбелязва 74-ия си рожден ден.

В обръщението си към завършващите кадети в събота той призова “никога да не забравят“ наследството на войниците преди тях, които са водили кървава война, за да „потушат злото на робството“.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции